2024

Soul touching met Gene Keys

Gene Keys presenatie
Tijdens het Health Festival geven Nynke Rinzema van Soul Touching en Jessica Scholte een presentatie én live embodiment oefening van de Gene Keys. De Gene Keys vormen een prachtige synthese van wijsheid die wat er gebeurt in joúw leven koppelt aan wat er letterlijk gebeurt in joúw lijf. Én het leert je hoe je hier verandering in kunt aanbrengen om meer in flow te leven.

Ervaar met behulp van de Gene Keys een hele nieuwe kijk op jezelf.
– Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe?
– Waarom denk ik altijd op die manier?
– En waarom voel ik me telkens zo…(verdrietig, down, angstig etc)?

Puzzelstukjes vallen op hun plek doordat de Gene Keys (in jouw Hologenetische Profiel) diepgaande informatie onthullen over jouw essentie en hoe je die kunt inzetten in je dagelijks leven: in je zijn, je relaties en in je werk.

De Gene Keys lering fungeert als een diepe rijke put waarin je met jouw aandacht af kan dalen, en ontdekt dat op de bodem goud ligt. Jouw scheppingskracht zit in het omhooghalen van jouw goud.

(NB: creëer met je geboortegegevens alvast je gratis profiel via www.genekeys.com/free-profile)

Embodiment-oefening
Na de inleidende presentatie over de Gene Keys gaan we een embodiment-oefening doen om te ervaren hoe je op verschillende manieren kan ‘zijn’:

– aards, met jouw persoonlijke set overlevingsstrategieën
– uniek, met jouw unieke combinatie van talenten én
– universeel, vanuit jouw prominente universele zijns-kwaliteiten

Hoe ervaar jij onderscheid tussen jouw strategieën, talenten en zijns-kwaliteiten? En hoe breng jij ze samen tot één geheel: jouw creatie-kracht ?

Vervolgens doen we een onderzoekje naar de Gene Key die die week onder de zon staat, Gene Key 51: Dat pad loopt van de schaduw van spanning naar Ontwaken, via de weg van Initiatief nemen.

Door mee te doen met deze ervaringsoefening krijg je een tool in handen waarmee jij het goud van jouw persoonlijke Hologenitisch Profiel dagelijks (nog meer) tot leven kan brengen.

Nynke begeleidt sinds 2000 mensen op hun ontwikkel-pad. Met haar sterk invoelende gave en het praktisch kunnen maken van spirituele inzichten, geeft ze je handvatten, waardoor je groeit in zelfkennis, zelfvertrouwen en stabiliteit. Je opent je steeds meer voor het leven, en je bestemming wordt helderder met elke stap.

Jessica is levend wijs geworden door te herstellen van ontwikkelings-trauma en burn-out. Opgeleid in bv. ecologie, systemisch lichaamswerk en lichaams-gerichte psychotherapie. Geïnspireerd door o.a. het christendom, sjamanisme en Gene Keys. Ze houdt van zelf-onderzoek via de wijsheid van het lichaam. Dat is altijd direct verbonden met het hier, nu en alles: authentiek, bewust en hartelijk. In verbinding met anderen streeft ze naar co-creativiteit: wij zijn schepper en schepping.

Meer activiteiten