FAQ organisaties

FAQ

In april 2024 zijn wij terug met het Health Festival! Op deze pagina vind je alle info over deze 2e editie van Health Festival. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisatie; amsteram@healthfestival.nl

Het Health Festival wordt georganiseerd door Stichting Vitality Foundation. Het hoofddoel van Stichting Vitality Foundation is mensen te helpen om gezond en gelukkig leven. Doordat deze twee organisaties streven naar hetzelfde doel, sluiten ze goed op elkaar aan.

In 2024 verwachten we zo’n 6000 bezoekers op het Health Festival, allemaal verspreid over verschillende locaties in Amsterdam.

Kaartjes voor het Health Festival zijn te verkrijgen via onze officiële website onder het kopje ‘tickets’. De betaling kan alleen betaald worden met Ideal. Betalen met creditcard is helaas niet mogelijk.

Het is essentieel dat de toegangsbewijzen op de naam van de persoon staan geregistreerd die het evenement dient bij te wonen. Indien dit niet het geval is, kan de betrokkene de toegang tot het evenement worden ontzegd.

Wat jammer dat je niet meer kunt komen naar het Health Festival! We willen je vriendelijk vragen om het kaartje te annuleren via TixGo. Op deze manier kunnen we het kaartje beschikbaar stellen voor een andere geïnteresseerde. Hoewel we helaas geen terugbetaling kunnen verwerken, wordt de waarde van je kaartje toegevoegd aan je TixGo-account als tegoed. Houd er rekening mee dat dit tegoed uitsluitend kan worden besteed aan het Health Festival; het is niet van toepassing op andere evenementen op TixGo.

Als je besluit je ticket te annuleren, kun je dat doen door eerst in te loggen op je TixGo-account. Eenmaal ingelogd, kun je je recent aangeschafte tickets bekijken. Als een ticket annuleerbaar is, verschijnt er een knop met de tekst ‘Ticket annuleren’.

Tijdens dit proces heb je de mogelijkheid om optioneel aan te geven waarom je niet meer kunt deelnemen aan het evenement. Nadat je het annulerings proces hebt voltooid, wordt de waarde van je ticket toegevoegd aan de wallet van TixGo.

 

Belangrijk om te benadrukken is dat je nu over een voucher beschikt die specifiek kan worden besteed aan het Health Festival. Let op: dit is geen algemene TixGo-voucher en kan alleen worden gebruikt voor het Health Festival.

Het is niet mogelijk om je ticket te verzetten. Als je echter besluit je plannen te wijzigen, heb je de mogelijkheid om je huidige ticket te annuleren en vervolgens een nieuw ticket aan te schaffen. Je kunt dit eenvoudig regelen via je TixGo-account.

Het evenement is gratis door vrijwilligers en samenwerkingen met verschillende partijen. Wij vinden het belangrijk dat gezondheid toegankelijk is voor iedereen, waardoor wij het dus gratis willen aanbieden!

Helaas kunnen geannuleerde tickets niet worden terugbetaald, maar we bieden wel een tegoed aan. Dit tegoed heeft een geldigheidsduur van twee jaar en is uitsluitend inzetbaar voor evenementen van het Health Festival. Je vindt dit tegoed op jouw TixGo-account. Let op: dit is geen algemene TixGo-voucher, maar is specifiek bedoeld voor gebruik bij het Health Festival.

Natuurlijk kan het voorkomen dat je om bepaalde redenen niet kunt deelnemen aan het evenement. Aangezien het evenement gratis is, streven we ernaar misbruik te voorkomen. Daarom zullen we een aantekening maken bij degenen die zich niet tijdig afmelden. In geval van een eenmalige situatie is dit uiteraard geen probleem, maar bij herhaalde gevallen zal de betreffende persoon geen gratis tickets meer kunnen verkrijgen.

[hoeveel aantekeningen exact]

Indien je vragen hebt voor de locatie, kun je ze bereiken door een e-mail te sturen. Je kunt de contactgegevens vinden in de e-mail die je hebt ontvangen na aankoop van je ticket.

Ieder evenement vindt plaats op een verschillende locatie in Amsterdam, dus de toegankelijkheid kan variëren afhankelijk van de specifieke locatie. Zodra je een ticket hebt gekocht, ontvang je nadere informatie over de desbetreffende locatie via de mail. Als er toch onduidelijkheden blijven bestaan, adviseren we je om een e-mail te sturen naar de betreffende locatie.

Het kan voorkomen dat bepaalde evenementen om diverse redenen worden geannuleerd. Alle evenementen op het Health Festival worden georganiseerd door onafhankelijke partijen. Indien er een annulering plaatsvindt, zal je tijdig op de hoogte worden gesteld door de betreffende partij.

Aangezien we diverse evenementen op verschillende locaties aanbieden, kan de beschikbaarheid voor fysieke beperkingen per locatie of evenement variëren. In de programmabeschrijving van elk evenement wordt aangegeven of het geschikt is voor personen met fysieke beperkingen. Mocht er desondanks nog onduidelijkheid bestaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: amsterdam@healthfestival.nl

We waarderen je enthousiasme om als vrijwilliger bij te dragen aan het Health Festival. Je hebt de mogelijkheid om je aan te melden via onze officiële website, of je kunt een e-mail sturen naar amsterdam@healthfestival.nl