2024

Fietsen door Amsterdam

Locatie: Tesselschadestraat 1-E 1054 ET Amsterdam

🚲 Ontdek Amsterdam op Twee Wielen tijdens het Health Festival met A-bike rental & tours🚲

Amsterdammers opgelet! Tijdens het Health Festival is er geen betere manier om je eigen stad te ervaren dan op de fiets. Voel de wind door je haren, geniet van de karakteristieke grachten en adem de frisse lucht in terwijl je in beweging blijft.

Met Gids: Laat je leiden door de verborgen juweeltjes van Amsterdam met onze ervaren gidsen. Ontdek de gezonde hotspots, leer over de rijke geschiedenis en krijg tips voor een actieve levensstijl, allemaal terwijl je ontspannen door de straten peddelt. Geen betere manier om de stad te ervaren dan met de lokale kennis van onze enthousiaste gidsen!

Op Eigen Avontuur: Liever op eigen houtje de stad verkennen? Huur een fiets en word je eigen ontdekkingsreiziger! Ontsnap aan de dagelijkse sleur, kies je eigen route en geniet van de vrijheid van Amsterdam op twee wielen. Met talloze fietspaden en adembenemende uitzichten, is elke straat een nieuw avontuur. Waar wacht je nog op? Stap op de fiets, laat de zorgen achter je en maak van het Health Festival een ontdekkingsreis door je eigen stad. Fietsen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je ziel. Amsterdam wacht op je!

Je kunt een fietstour boeken met 25% korting tijdens Health Festival bij A-Bike rental & tours.

Meer activiteiten