Workshop

Kune

Locatie: Westerpark, Pazzanistraat 19, 1014 DB Amsterdam

Welkom bij kune! Het opwindende nieuwe kickboksmerk dat er alles aan doet om mensen samen te brengen door de liefde voor de sport. Afgeleid van het woord “samen”, staat kune voor inclusiviteit en toegankelijkheid, waardoor kickboksen voor iedereen leuk wordt. Bij Kune zijn we gepassioneerd over het innoveren van de markt met onze geavanceerde producten en unieke designs die geschikt zijn voor alle ervaringsniveaus.

Om onze lancering te vieren, organiseren we het volledig weekend een brand experience pop-up in het Westerpark, waar je de kans krijgt om jezelf onder te dompelen in de wereld van kune. Kom ons assortiment innovatieve producten van dichtbij bekijken en ervaar onze unieke aanpak op kickboksen. We zijn open van 09:00 tot 18:00. We bieden ook onderdak aan een reeks workshops van andere merken uit verschillende hoeken uit de health wereld.

Tijdens het Health Festival wordt er op zaterdag 13 mei van 14:00 tot 15:00 de workshop ‘Design Contest’ gegeven.

Iedereen is welkom bij deze spannende ontwerpwedstrijd! Ben jij een artiest en heb je ook een passie voor kickboksen? Dan is deze wedstrijd perfect voor jou. We nodigen je uit om met verfstiften op papieren bokshandschoen-patronen je creativiteit de vrije loop kunnen geven. Creëer een uniek en opvallend ontwerp dat opvalt tussen de rest. Laat je artistieke talent zien en maak indruk op onze designer, die het winnende ontwerp kiest. De gelukkige winnaar van de wedstrijd krijgt niet alleen de erkenning, maar ontvangt ook een paar handschoenen met zijn eigen ontwerp! Dus waar wacht je op? Laat je fantasie de vrije loop. Schrijf je vandaag nog in en laat ons zien wat je in huis hebt!

 

Meer locaties