Workshop

ImoveAmsterdam Boutique

Locatie: Boutique Revaleiland 500 1014ZG Amsterdam

Prachtige Boutique studio, met uitzicht op het IJ zet zich in voor het welzijn van hen leden en gasten. Ze hebben met zorg een wellness menukaart samengesteld om jou te helpen ontspannen en weer helemaal op te laden. ImoveAmsterdam richt zich op een Workout, unwind, relax & recharge.

Workshop

Het is een revitaliserende oefening voor lichaam en geest.

Door verschillende bewegingsstijlen te combineren met mindfulness-inzichten, hebben we een unieke ervaring gecreëerd die je zal helpen een sterk lichaam en een evenwichtige geest te bereiken, zelfs binnen je drukke schema.

Verwacht herhaling, hoog intensieve louterende bewegingen geleid door muziek in combinatie met momenten van stilte en kalmte, die diepe sensaties en een nieuw bewustzijn opwekken die je zowel zullen versterken als hervestigen.

Het is een totale welzijnsboost voor lichaam en geest.

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 13 mei van 10:30 tot 11:30.

Inclusief een heerlijke lunch bij Boat&Co/Vessel. Laad jezelf volledig over met de ultieme afwisseling tussen inspanning en ontspanning. In deze workshop ontdek je hoe je met de kracht van ademhaling gemakkelijker je hoofd leeg maakt, je sportprestaties verbetert en je ontspanning vindt. Voor deze workshop zijn 10 plekken beschikbaar. Op zaterdag 13 mei om 11:30-16:00 uur.

Meer locaties