Workshop

Holisteq

Locatie: Danzigerbocht 55, 1013 AM Amsterdam

De druk van het moderne leven is schadelijk voor onze geestelijke gezondheid en welzijn. We willen allemaal meer bereiken, onszelf verbeteren, onszelf pushen… maar tegen welke prijs? Ons streven naar verbetering en productiviteit kan gemakkelijk leiden tot te veel stress en zelfs burn-out, vooral in een veeleisende, altijd-aan wereld waar het moeilijk kan zijn om uit te schakelen en te ontspannen.

Holistische therapieën worden al duizenden jaren gebruikt als een helende kracht voor de mensheid. Door deze oude wijsheid te combineren met nieuwe technologische innovatie en onderzoek, kunnen we nu het volledige potentieel ervan benutten.
In samenwerking met ’s werelds meest vooruitstrevende therapeuten, ingenieurs en wetenschappers introduceren we een reeks innovatieve oplossingen.

Workshop
Gedurende het Health festival bied Holisteq een high-impact programma’s op maat. Biohacking Orb is een multisensorische wellness pod die 5 holistische therapieën combineert in 1 super effectieve behandeling. Biohacking Orb combineert de bewezen effecten van geluid-, trillingen-, licht-, infrarood- en aromatherapie.

Deze 30 min sessie is te boeken op vrijdag 12 mei vanaf 09.30, iedere 30 min met eindtijd 17:30.

Meer locaties