JAM!

JAM! vindt het belangrijk om een gezonde levensstijl te stimuleren. We zijn daarom blij met de samenwerking met Fuse en het Health Festival Amsterdam.

Het Health Festival is een inspirerend initiatief waardoor Amsterdam en omstreken hopelijk gezonder gaat leven. Het feit dat het zo toegankelijk is, namelijk op 100+ verschillende locaties in Amsterdam, Ă©n dat allemaal kosteloos, maakt het nog mooier.

Als specialist in personeelszaken van de horeca hebben wij bij JAM! veelal te maken met verzuim. De oorzaken zijn vaak niet eens alleen medisch, maar ook mentaal. Wij geven dan ook vaak advies aan onze klanten en medewerkers over hoe zij hier rekening mee kunnen houden. Bijvoorbeeld het tonen van begrip aan medewerkers, en actief toenadering zoeken zodat problemen snel gesignaleerd kunnen worden. Maar ook op fysiek gebied: het voorzien van gezonde maaltijden en gezonde snacks, het aanbieden van een abonnement op de sportschool of een sportbudget… Het is een fijn idee dat er ook extern stimulatie tot gezond gedrag plaatsvindt, zoals dus door het Health Festival. Hopelijk kan iedereen in Amsterdam (en vooral ook de horecamedewerkers! ) hier mentaal tot rust komen door mind workshops zoals Inner Child Guided Meditation of de Mental Health Awareness Buddy Walk & Talk, of door alles er lekker fysiek uit te gooien door een body workshop als boksen, een bootcamp of Personal Training 1-1.

Health Festival Amsterdam

12, 13 en 14 mei 2023

Een weekend vol body & mind workshops, kennis, workouts en inspiratie. Kosteloos op meer dan 100+ verschillende locaties door heel Amsterdam!

Uitgelichte Workshops