Masterclass jouw gezonde levensstijl

Robin Swinkels en Rick von Kriegenbergh van Hello Health Coaching presenteren een Masterclass over een gezonde leefstijl. In deze informatieve sessie onderzoeken we de betekenis van een gezonde leefstijl en delen we inzichten over het aanleren en behouden ervan. Een gezonde leefstijl omvat namelijk meer dan alleen gezond eten en regelmatig bewegen; het gaat om het ontwikkelen van duurzame gewoonten die jouw welzijn bevorderen. Gedurende de Masterclass nemen we je mee door de vijf essentiële shifts die cruciaal zijn om jouw levensstijl moeiteloos te handhaven:

  1. Voeding: Hoe je een gebalanceerd voedingspatroon ontwikkelt in plaats van de ene dieet-hype na de andere te volgen.
  2. Sport en bewegen: Hoe je beweging als doel stelt om de gezondheid te ondersteunen, in plaats van als middel om calorieën te verbranden of als compensatie voor eetgedrag.
  1. Mindset: Hoe je de focus verplaatst van einddoelen naar het proces en de alles-of-niets mentaliteit loslaat die er alleen maar voor zorgt dat je altijd weer terechtkomt waar je bent begonnen.
  2. Slaap, herstel & stress management: Hoe je rust en herstel prioriteit maakt in plaats van iets dat je alleen doet als de rest van je “to-do” list klaar is.
  3. Externe factoren: Hoe je een omgeving creëert die gezonde keuzes bevordert en ongezonde ontmoedigt.

Een gezonde leefstijl gaat verder dan tijdelijke veranderingen; het draait om het integreren van gezonde gewoonten in je dagelijks leven. Door bewust te zijn van voeding, beweging, mindset, slaap en externe factoren, kun je de nodige shifts maken om een duurzame en gezonde leefstijl te omarmen.

Deze masterclass is voor iedereen een eerste of volgende stap naar een gezonde leefstijl wil gaan zetten.

Meer activiteiten