2024

BodyMindGym

Locatie: Tacoyo

Doe mee met de Health Festival-ervaring bij BodyMindGym en ontdek een nieuwe dimensie van welzijn! Als speciale aanbieding bieden wij alle deelnemers een exclusief 7-daags gratis proefabonnement aan. Ontdek de kracht van BodyMindGym met onze online TACOYO-trainingen en meditaties, beschikbaar zowel live als on-demand.

Haal het beste uit jezelf met onze dynamische TACOYO-sessies die je zowel fysiek als mentaal versterken. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door energieke workouts en ontspannende meditaties, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Waar wacht je nog op? Neem deel aan onze community van enthousiaste deelnemers en ervaar de voordelen van een gezonde geest en lichaam. Meld je nu aan voor jouw gratis proefabonnement en start je reis naar een gebalanceerd leven met BodyMindGym!

TACOYO is een sport- en bewegingsmethode die elementen van training, yoga, en ontspanning combineert. Tijdens een TACOYO-sessie worden oefeningen uitgevoerd die gericht zijn op het verbeteren van kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen, terwijl ook aandacht wordt besteed aan ademhaling en ontspanningstechnieken. De trainingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, en kunnen worden aangepast aan individuele behoeften en doelen. TACOYO wordt vaak gezien als een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij zowel fysieke als mentale aspecten worden aangesproken.

Meer activiteiten