Actie

Freezlab

Locatie: Olympisch Stadion 36, 1076 DE Amsterdam

Freezlab is een wellness locatie in het Olympisch Stadion. Zij bieden freez sessies [3 min in -110 graden]. RED Light sessies [Rood en nabij infrarood licht], Hydroxy sessies [detox] en een 3D massage sessie. Alle sessies zijn te boeken voor slechts €10 per sessie. Deze zijn te boeken gedurende alle dagen van het Health festival. Vol = vol!

HYDROXY THERAPIE.

Het verbetert de sport presentatie en draagt bij aan en sneller herstel. Het ruimt schadelijke vrije radicalen op en draagt bij aan een goede gezondheid. Het heeft een veilig detox effect dat verkouden tegengaat en gewichtsverlies bevordert. Het draagt bij aan algemeen welbevinden en stressreductie.

RED LIGHT THERAPIE

Sneller herstel na intensieve training, betere sport presentaties. Natuurlijke pijnbestrijding en versterking van het immuunsysteem. Mooiere strakkere huid en minder cellulitis. Bete nachtrust en vermindering van stress.

CRYOTHERAPIE

82% ervaart betere sportpresentaties en sneller herstel na het sporten. Natuurlijke pijnbestrijding en versterking van het immuunsysteem. 68% ervaart een mooiere, strakke huid en vermindering van cellulitis. 73% ervaart een betere nachtrust en vermindering van stress.

MASSAGE EXPERIENCE

86% ervaart sneller herstel na het sporten. 75% ervaart meer algeheel welzijn. 95% ervaart meer ontspanning. 88% ervaart een betere nachtrust en vermindering van stress

Meer locaties